Bloguers, periodistes i fotògrafs internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten el Berguedà

Des d’aquest dilluns i fins a finals de juny, el servei de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha organitzat diferents programes de descoberta del Berguedà dirigits a bloguers, periodistes i fotògrafs internacionals especialitzats en turisme i viatges. L’objectiu de l’acció promocional és mostrar l’oferta de turisme del Berguedà per mitjà de les variades i atractives propostes turístiques: cicloturisme, turisme de natura, descoberta del Llobregat, turisme gastronòmic, turisme familiar, turisme cultural i patrimonial…

Els participants en aquest press trip (viatge de premsa) coneixeran els equipaments, l’oferta d’activitats, allotjament, restauració i el patrimoni del Berguedà, amb l’objectiu que després el puguin promocionar per mitjà dels seus blogs i publicacions, mostrant l‘oferta turística que ofereix la nostra comarca.

En les properes setmanes el Berguedà acollirà sis grups: Cicloturisme als Pirineus: viatge de familiarització de cicloturisme amb participants de diversos clubs ciclistes de França.  Revista Grandes Espacios: reportatge sobre turisme de natura del Berguedà. Sapori di Barcelona: viatge de dos bloggers italians especialitzats en gastronomia. The Catalan Pyrenees meet the press – Family: viatge de 10 periodistes de diferents països per conèixer el producte turístic familiar. The Catalan Pyrenees meet the press – Hiking: viatge de 10 periodistes de diferents països per conèixer l’oferta de senderisme i natura. Música entre muntanyes: viatge de 8 periodistes alemanys de mitjans especialitzats en música i cultura.

Aquests bloguers, periodistes i prescriptors participen en aquests viatges de familiarització impulsats per l’Agència de Catalana de Turisme, Marca Pirineus i Diputació de Barcelona per donar a conèixer el Berguedà com a destinació turística.

press trip 2

 

FOTOS: Participants a les activitats pel Berguedà / AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT del Berguedà

 

X