Èxit de la campanya de micromecenatge de la pel·lícula ‘Pàtria’, que ja arriba als 14.000 euros necessaris

Més de 250 mecenes han participat en la campanya de micromecenatge a Verkami per finançar la postproducció de la pel·lícula ‘Pàtria’, que es va rodar al Berguedà, Bages, Solsonès i l’Empordà a principis d’aquest any. És un film d’èpica popular catalana amb pinzellades fantàstiques que narra la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama, una història que parla dels orígens de Catalunya.

Dirigida per Joan Frank Charansonnet, Pàtria ha assolit el seu primer objectiu en menys de 30 dies, de fet encara en queden 8 per fer aportacions. De moment, gràcies a l’aportació ciutadana s’han aconseguit 14.060 euros que serviran per finançar part de la postproducció del film. En concret  es destinarà la quantitat recaptada a les àrees d’imatge i so així com a la producció de la banda sonora original i a la masterització, entalonatge, efectes visuals, animació, color…

Pàtria, la primera pel·lícula èpica catalana, s’estrenarà en sales comercials d’arreu de Catalunya el mes de novembre.

Doblar i subtitular la pel·lícula en anglès

La campanya de micromecenatge a Verkami continua vuit dies més amb l’objectiu d’aconseguir diners per poder doblar i subtitular la pel·lícula en anglès. Aquest és el nou repte, poder donar ressò internacional al film.

Tots els mecenes que facin aportacions per a ‘Pàtria’ rebran a canvi recompenses que van des d’entrades  per a la preestrena fins a visites guiades a les localitzacions del rodatge amb l’equip de la pel·lícula.

El termini s’acaba el dia 5 de juliol.

Teaser amb més de 14.000 visites a Youtube

Paral·lelament a l’inici de la campanya de micromecenatge es va estrenar un primer teaser del film que en menys d’un mes ja acumula més de 14.000 visites a YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=DM6VTackg2M

250.000 euros finançats per Dejavu Films

El pressupost d’aquest film, el primer sobre èpica popular catalana amb pinzellades fantàstiques, ha estat de 250.000 euros de capital privat (sense subvencions públiques) finançat per la productora cinematogràficaDejavu Filmsen co-producció amb Capaneida Films. 

La llegenda d’Otger Cataló

‘Pàtria’ narra la llegenda dOtger Cataló una història que (com indica el cognom del protagonista) parla dels propis orígens de Catalunya. El film pretén refermar la identitat catalana des d’un punt de vista històric, fent una mirada als orígens des d’una nova òptica. La pel·lícula va endavant i enrere entre els segles XV i VIII ja que explica com la història/llegenda d’aquest cavallet got és transmesa oralment a un monjo a l’època medieval.

El repartiment del film està encapçalat per actors de renom comBoris Ruiz,Miquel Sitjar,Miquel Gelabert,Joan Massotkleiner, Àngels Bassas,Ali El Aziz i el propiJoan Frank Charansonnet.

patria2 patria3

FOTOS: Imatges de la pel·lícula / ARXIU PARTICULAR

 

X