El grup de teatre La Faia, de Bagà, programa una ‘Nit de Terror al Palau de Pinós’

El grup de teatre La Faia, de Bagà, aprofita les llegendes que s’expliquen del Palau dels Pinós per programar una Nit de Terror. Es farà el dijous 14 de juliol i la proposta es basa en la història de l’assassinat dels barons de Pinós la nit del 14 de juliol de fa vuit segles, un fet que va quedar sense culpables per falta de proves.

De fet, el Palau de Pinós de Bagà ha generat diferents llegendes que apunten que la gent que va viure dins d’aquest palau en època medieval encara avui dia es troben en el seu interior, però en forma d’esperits. El Palau és un edifici d’una edat ja considerable, on es va aconseguir iniciar una etapa feudal que va fer que la vila creixés i arribés a esdevenir la Bagà.

Aprofitant aquest context, La Faia aposta per una activitat de terror. Comptarà amb l’ajuda de varis actors, maquilladors i gent d’atrezzo per mostrar als espectadors qui  va ser el culpable de l’assasinat dels barons de Pinós per mitjà d’unes pistes encriptades dins d’un abecedari de símbols que faran públics els esperits presents al palau.

L’activitat es farà gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de Bagà, l’oficina de Turisme i l’associació de comerciants de Bagà.

El dijous 14 de juliol se’n faran dues funcions: una a les 10 de la nit i una altra a les 11 de la nit.

Per a més informació: Oficina de Turisme de Bagà: 619 74 60 99 o Facebook del Grup de teatre la Faia.