Un operari que feia tasques de manteniment dins d’un dipòsit d’aigua a Guardiola de Berguedà cau i queda ferit greu

Un treballador ha resultat ferit greu a Guardiola de Berguedà després de caure d’una altura de més de quatre metres mentre feia tasques de manteniment dins d’un dipòsit d’aigua a la pujada de Sant Jaume. El dipòsit era buit perquè una empresa subcontractada per l’Ajuntament (de fora de la comarca), hi estava fent treballs de manteniment. L’operari es trobava dins del dipòsit, enfilat en una bastida, quan sembla ser que s’hauria marejat a conseqüència de la calor i hauria caigut fins al fons, segons han informat fonts presencials a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.

Els Bombers han rebut l’avís de l’accident a 1/4 d’1 del migdia i s’hi han desplaçat quatre dotacions (dues aèries i dues terrestres, del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials -GRAE-) per poder rescatar l’operari, que havia quedat atrapat i inconscient. L’evacuació ha estat complicada. Cap a les 2 del migdia se l’ha pogut treure i el SEM l’ha traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, amb un helicòpter medicalitzat.

L’home tenia una lesió al cap i sembla ser que també podria haver rebut de l’esquena.

 

FOTO: Helicòpters i serveis mèdics al lloc de l’accident d’un operari que feia tasques de manteniment dins d’un dipòsit municipal d’aigua / Imatge cedida per l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà