Els Castellers de Berga firmen una actuació històrica en el seu quart aniversari

Gran actuació, millor escenari. Els Castellers de Berga van celebrar ahir, dissabte, el seu quart aniversari, i ho van fer amb una magnífica diada. La colla berguedana va descarregar dos pilars de 4, un 5 de 7, un 7 de 7 i un 4 de 7 amb agulla en una de les millors actuacions de la seva història. Va ser a la plaça de Sant Pere i amb la companyia dels Minyons de Terrassa i dels padrins de la colla de Berga, els Castellers de Sabadell.

Des dels Castellers de Berga, la diada va suposar una dosi d’optimisme: “vam afrontar els castells amb solidesa. Fins fa molt poc eren el nostre sostre però la colla ha madurat i demana un passet més“. Ara, la colla afronta el repte de descarregar el 2 de 7 i posar la vista al 4 de 8.

Pel que fa a les dues colles convidades, la dels Minyons de Terrassa i la dels Castellers de Sabadell, també van signar molt bones actuacions. Els egarencs van descarregar el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 4 de 8, mentre que els sabadellencs van descarregar un 3 de 8, un 4 de 8 i un 7 de 7.

La festa de l’aniversari va continuar a l’edifici del Cine Catalunya, al carrer Major, amb un sopar per a les tres colles, els concerts de Morena Tradipatxanga i Antídot, i els Punxadiscos Urrixic, Nanfu i Salasxic. Després d’aquest cap de setmana, els Castellers de Berga se’n van de vacances fins la setmana de l’11 al 15 d’agost, quan tornaran a actuar en el seu viatge a Grècia.

FOTO. Els Castellers de Berga carregant el 7 de 7 a la plaça de Sant Pere durant la diada del seu quart aniversari // Imatge cedida pels Castellers de Berga