El robatori del material del Punk al Bosc compromet seriosament el futur del festival

Preocupació entre l’organització del festival Punk al Bosc. La nit de diumenge a dilluns uns desconeguts van robar una part important del material que l’organització guardava en una caseta tancada amb candau al costat de l’escenari, a la Font Negra, i ara el festival veu perillar seriosament el seu futur. Segons ha explicat David Cols a AquiBerguedà.cat, els lladres es van emportar dos barrils de cervesa, diversos packs de refrescos i una ampolla de gas carbònic dels sortidors, però “han deixat tot el material que l’Ajuntament havia cedit perquè se celebrés el festival, és a dir, carpes, taules i cadires”.

El furt compromet, i molt, a l’organització, que aquest any ja es va veure obligada a fer una campanya de micromecenatge a Verkami per aconseguir finançament, ja que la suspensió del concert de Patum va privar-los d’una part important dels ingressos previstos pel festival d’enguany. Per si això fos poc, el robatori els obliga a haver de pagar les begudes que els lladres es van emportar i que, lògicament, no s’han venut a la barra. Tot plegat, segons l’organització, “probablement ens suposarà la ruïna“.

En vista de la situació, Punk al Bosc preveu un futur molt negre. “És molt complicat que el cas se solucioni per la via judicial. Encara hem de fer números i repassar factures, però tenim totalment assumit que haurem de pagar el material robat”, ha lamentat David Cols.

FOTO. L’escenari on es van fer els concerts del festival, a la Font Negra. / AUTOR: Punk al Bosc

X