Les depuradores d’Avià i Borredà es començaran a construir aquesta tardor

L’Agència Catalana de l’Aigua s’ha reunit aquest matí amb els Ajuntaments d’Avià i Borredà, tal com ja va avançar aquest mitjà ahir. El resultat de la reunió ha estat satisfactori en tots dos casos: la depuradora d’Avià es començarà a construir a principis d’octubre, mentre que les obres de la depuradora de Borredà començaran a principis de novembre.

Segons han confirmat fonts de l’ACA a aquest mitjà, la previsió és que les dues depuradores estiguin en funcionament en un període de 10-12 mesos després de l’inici de les obres. D’aquesta manera, Avià deixarà de ser l’únic poble de Catalunya amb més de 2.000 habitants que no té depuradora a finals de l’estiu que ve.

FOTO: L’aigua de la riera de Coforb rep al pas pel municip d’Avià les aigües residuals de bona part del poble, i així transcorre fins al Llobregat / AUTOR: Xavi Rosiñol

X