Els zombies ataquen Olvan

Olvan va acollir aquest dissabte la 2a edició de la Zombie Escape Run, una prova d’obstacles que consisteix en creuar la línia d’arribada amb el màxim de vides possibles, ja que els zombies intentaran treure-les. L’esdeveniment es presentava amb el següent discurs, disponible al lloc web de la cursa:

Ha aparegut un brot zombie en una petita localitat a prop de Barcelona, a Olvan. Els equips de seguretat ja es troben intentant controlar aquest brot. De moment, s’ha aconseguit portar a tots els supervivents a una zona segura, però si alguna cosa es descontrola, tothom haurà de córrer per “salvar” les seves vides!

Durant el transcurs de la activitat, trobarem obstacles i… zombies!!!! Molts zombies!!

Tots els participants portaran un cinturó amb unes cintes, aquestes seran les vides, es tracta d’arribar a la línia d’arribada amb tantes cintes com puguis. Els zombies intentaran prendre’t “vides” així que… CORRE!!! i sobretot… DISFRUTA!!

Activitat apte per a totes les edats, es pot fer caminant, lo important no es ser el més ràpid, sinó, ser supervivent!

Durant aquest recorregut trobarem 13 fantàstics i divertits obstacles a més de les moltes zones de zombies, en les cuals haurem de intentar esquivar per tal de que no ens “prenguin les vides”.

Un cop celebrada la prova, un dels assistents ha penjat el següent vídeo, enregistrat durant el transcurs de la cursa: