La botiga de Berga Íngrid Munt s’emporta el 3r premi del Concurs d’Aparadors del FeMAP

La botiga de roba de Berga Íngrid Munt, situada al costat de la Farmàcia Vila del carrer Major, s’ha endut el tercer premi del Concurs d’Aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus. L’establiment lluitava contra onze comerços més d’arreu del Pirineu (entre els quals hi havia les botigues de Berga Farràs des de 1910 i Casa Lladó)  per ser el millor aparador del Festival.

Finalment, Íngrid Munt ha aconseguit la tercera posició, premiada amb 200 euros, mentre que l’aparador guanyador ha estat el de la botiga TessArt, d’Andorra, que s’endú 660 euros de premi, i la segona posició ha estat per la llibreria Màgia de Tinta, de Puigcerdà, amb 400 euros de premi.

Per arribar fins aquí, Íngrid Munt va haver de superar una primera fase amb una cinquantena d’establiments de les diverses localitats on se celebra el festival. En aquesta primera ronda, se’n van descartar 38, de manera que els 12 millors aparadors van passar a la final. A la gran final, l’organització va crear quatre jurats territorials dividits per comarques que han estat els encarregats d’avaluar la temàtica de la música antiga, la visibilitat, l’originalitat, l’estètica i la disposició dels elements de cada aparador.

A banda de les botigues finalistes ja mencionades, també van arribar a la final Vima i Fusteria, de la Seu d’Urgell, El Bosc i Brifor, de la Pobla de Segur, Nina, de Tremp, Stil Biel, de Puigcerdà, i la perruqueria Venus, de Ripoll.

D’altra banda, les cinquanta botigues participants en el certamen poden optar al premi de les xarxes socials on es premiarà la fotografia de l’aparador amb més “M’agrades”. L’establiment que aconsegueixi aquest premi serà guardonat amb un lot de productes locals i es coneixerà durant les pròximes setmanes.

X