Miquel Adrover i el seu gos Xusco, campions del concurs de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug

El pastor mallorquí Miquel Adrover es va proclamar ahir, diumenge, campió del concurs internacional de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug amb el seu gos Xusco. El balear es va imposar a Jose Mari Pleguezuelos i el seu gos King, de La Canonge (Tarragona), i a Juli Bayot i el seu gos Xispa, de Castelló.

El concurs va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull. També hi era l’alcalde de Castellar de n’Hug i president de l’Associació Internacional de Gossos d’Atura, Salvador Juncà.

Galeria fotogràfica (Aut. Rosa Castilla – La Fotogràfica)

gossos atura campio

 

Miquel Adrover, amb bastó i trofeu, guanyador del concurs

gossos atura segon

Jose Mari Pleguezuelos, segon classificat, al costat de Josep Rull

Gossos Mercè Conesa

Juli Bayot, tercer classificat, amb Mercè Conesa / Cedida per la Diputació de Barcelona

gossos Atura Juli Bayot

Juli Bayot, en ple concurs

rull gossos atura

L’arribada de Josep Rull a Castellar de n’Hug

X