Magnífica actuació dels Castellers de Berga a Manresa amb la vista posada al Concurs de Castells

Els Castellers de Berga han actuat per segona vegada en la seva història al local dels Tirallongues de Manresa aquest cap de setmana. Els berguedans ja ho havien fet per la Festa Major de Manresa de l’any 2014 i aquest dissabte hi van tornar per fer-hi una magnífica actuació.

Els Castellers de Berga van descarregar-hi dos pilars de 4, un 4 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7 amb agulla. Per acabar, van descarregar un pilar de 5 estrenant alineació. Per la seva banda, els amfitrions, els Tirallongues de Manresa, van descarregar un 3 de 7, un 4 de 7 i un 5 de 6.

Dues setmanes decisives

Els Castellers de Berga encaren dues setmanes decisives que acabaran a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona el proper 1 d’octubre, en el Concurs de Castells. Per tal de preparar la cita, els castellers han previst 4 assajos i una actuació. Els assajos seran els dimarts i els divendres al Cine Catalunya. Ara bé, els divendres les sessions seran especials i serviran per preparar única i exclusivament el Concurs de Tarragona.

Pel que fa a l’actuació prevista abans del concurs, serà a la Fira de Sant Miquel de Santpedor el proper diumenge, 25 de setembre. Els Picapolls de la Gavarresa i els Castellers de Santpedor també seran a la diada castellera.

Transport gratuït per anar a Tarragona

Amb la mirada posada en el Concurs de Castells de Tarragona, els Castellers de Berga ofereixen autocars gratuïts per a totes aquelles persones disposades a acompanyar-los. A més, la colla castellera regalarà una samarreta i el sopar de dissabte, 1 d’octubre, a tots els que s’animin a desplaçar-se en autocar fins al concurs.

La colla explicarà més detalls d’aquesta iniciativa als quatre assajos que tindran lloc al Cine Catalunya durant aquestes dues setmanes.

 

FOTO. Els Castellers de Berga alçant un dels pilars que van carregar i descarregar a Manresa aquest cap de setmana / AUTORA: Ainoa Morales Ambrós

X