Podem acusa David Font d'”instrumentalitzar” el Consell Comarcal del Berguedà

El grup polític de Podem Berguedà considera que el president del Consell Comarcal del Berguedà i alcalde de Gironella, David Font, va cometre un error en organitzar el darrer Consell d’Alcaldes de la comarca al seu poble, Gironella. El grup polític comarcal ha fet pública la seva postura sobre aquest aspecte a través d’un comunicat en el que opina que Font “instrumentalitza” la institució que presideix en funció dels seus interessos polítics.

Podem explica en el text que no entén perquè “una reunió tan important i d’un alt contingut polític no es va fer a Berga“. En aquest sentit, Podem ha aprofitat per demanar a l’Ajuntament de Berga que defensin la ciutat com a capital de comarca, ja que creuen que “aquesta representació resta cada cop més deslluïda”.

Per la seva banda, David Font ja s’ha pronunciat al respecte. El batlle gironellenc ha recordat als militants de Podem al Berguedà que els Consells d’Alcaldes “són itinerants per la comarca, perquè ens la creiem” i que el consell del mes de juny va ser a Berga. Ho ha fet a través d’un tuit des del seu compte personal.

FOTO. David Font, al Consell d’Alcaldes que es va celebrar aquest dimarts a Gironella / AUTOR: Marc Canturri

X