Gironella destina 6.000 euros del pressupost municipal a ajudes pels negocis del poble

Gironella segueix posant facilitats perquè es creïn negocis al municipi. Per tercer any consecutiu l’Ajuntament gironellenc implanta un seguit de mesures am l’objectiu d’oferir avantatges competitius a aquelles persones que vulguin crear el seu negoci al municipi o reformar-ne un de ja existent.

Es tracta d’una ajuda a fons perdut per tal de fomentar l’activitat econòmica al municipi, i es poden obtenir fins a 600 euros per destinar a les actuacions de millora, implantació o ampliació de negocis de la població. L’import total destinat a aquesta línia de subvencions és de 6.000 euros procedents del pressupost municipal de 2016.

Segons explica la regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Sallés, “la filosofia del projecte és fomentar l’obertura de nous negocis a Gironella o bé facilitar la renovació i modernització dels comerços que ja hi ha”. “És una eina de mantenir el teixit comercial viu”, destaca. A més, Sallés recorda que “de fet, l’eix comercial de Gironella és dels més actius de la comarca”.

Totes les sol·licituds per a aquestes subvencions a l’emprenedoria es podran presentar a l’ajuntament fins el pròxim divendres, dia 25 de novembre.

Podeu consultar les bases reguladores de les subvencions aquí:

 

FOTO. Fira de Sant Josep 2016, a Gironella, que s’ubica cada any a l’eix comercial del municipi / Arxiu