Konvent porta a Barcelona l’art amb criteri i fons de les comarques centrals

Kovent emigra a l’Antic Teatre de Barcelona per tres dies. L’espai de la capital barcelonina acollirà els berguedans des d’avui, dijous 3 de novembre, fins dissabte, 5, per tal que portin l’art a la capital més desestructurada del país a nivell artístic.

Per aquests tres dies, els integrants de Konvent han decidit no fer cap exposició, sinó presentar el que són a través de l’essència gens decorativa, l’ànima i la defensa del territori i de la diversitat. Amb aquesta voluntat, Kovent ha convidat tots els artistes del Berguedà per tal que siguin ells mateixos els que mostrin la seva cara, discurs, teories i colors.

Barcelona es desvincula cada vegada més de l’art i la vida creativa, segons Konvent. L’associació cultural de Cal Rosal considera que són les comarques de l’interior les que ofereixen propostes amb criteri i fons, de manera que l’aterrament a Barcelona és, segons diuen, “una mostra dels bíceps que s’han curtit des de la distància i somort“. A més, la col·laboració amb l’Antic Teatre és un nou exemple dins la xarxa que Konvent ha desplegat per tot el país i una mostra educada i constructiva de respecte i admiració entre els berguedans i l’espai barceloní.

X