Berga i Gironella acolliran 32 concerts breus de l’Escola de Música de Berga abans de les festes de Nadal

Trenta dos concerts en sis dies. Aquest és el repte que s’ha marcat l’Escola Municipal de Música de Berga (EMMB) durant els dies previs a la celebració de Nadal. Les diverses formacions i bandes del centre oferiran actuacions musicals breus en diferents indrets de Berga i Gironella del 16 al 22 de desembre. Per exemple, hi haurà espectacles a les aules de l’Escola Municipal de Música de Berga i a les escoles de Santa Eulàlia, Sant Joan i La Valldan i Gironella. També se’n faran al carrer Major, a l’esplai del Taller Coloma, a la Sala Casino del Teatre Municipal i a les residències de Sant Bernabé de Berga i Sant Roc de Gironella.

Els assistents que s’acostin a aquests emplaçaments podran gaudir de forma gratuïta de microconcerts de música protagonitzats per bandes, combos, corals infantils, orquestres de corda, conjunts instrumentals, l’alumnat de sensibilització i orquestres de superfilharmònics.

Altres actuacions de l’EMMB per Nadal

L’EMMB també participarà en altres activitats d’aquestes festes. Per exemple, el proper divendres 23 de desembre, se celebrarà el Concert de Nadal que comptarà amb la interpretació del Cor de Veus Blanques. L’actuació serà gratuïta i es farà a l’església de Sant Joan, a les 9 de la nit. Per Sant Esteve (26 de desembre), la Coral i l’Orquestra de corda oferiran el Concert de Sant Esteve a les 7 de la tarda, a l’església de Sant Pere. I per últim, la Banda i la jove Banda de l’EMMB seran les encarregades d’amenitzar l’arribada dels patges i la cavalcada dels reis, els dies 26 de desembre i 5 de gener, respectivament.

 

FOTO. Actuació de l’EMMB a la Valldan / EMMB

X