‘El Foraster’ dedicat a Castellar de n’Hug ha estat el programa d’entreteniment més vist del 2016

Amb l’inici d’any, les principals cadenes de televisió comparteixen les dades d’audiència globals de tot l’any. Durant el 2016, TV3 va ser el canal de televisió més vist a Catalunya amb una quota mitjana d’audiència de l’11,4%. Per assolir aquesta xifra, hi han contribuït alguns dels programes insígnia de la cadena, entre ells, ‘El Foraster’. De fet, el capítol dedicat a Castellar de n’Hug, emès el passat 17 de febrer, va registrar un 27,4% de share, rècord històric del programa i, de retruc, s’ha convertit en l’emissió d’entreteniment més vista de l’any, per davant del “Polònia” del 16 de gener, coincidint amb el relleu de Mas per Puigdemont.

En aquest capítol, “El foraster” arriba a Castellar de n’Hug, l’últim diumenge d’agost, just quan el poble s’omple de turistes, pastors, ovelles i, evidentment, gossos: és el dia del Concurs internacional de gossos d’atura. El Foraster descobreix que els 98 veïns tenen moltes coses en comú, a banda dels gossos. Tots són del Barça -bé, tots menys deu- i gairebé tots comparteixen els mateixos cognoms. Tots són família. Tothom coneix Castellar de n’Hug per ser l’origen del riu Llobregat, però aquí també és el poble on les pastores i el campaner podrien desfilar en una passarel·la i on els forners fan croissants gegants de tres quilos.