El carrer Major s’omple de làmpades artesanals per donar vida als aparadors buits

Nova exposició artística dins el projecte Art Major. Coincidint amb l’inici del mes de febrer, el carrer Major de Berga omplirà els seus aparadors buits amb una mostra dedicada a les làmpades artesanals fetes amb materials com la fusta, el ferro i la pedra, entre d’altres. L’autor de l’exposició és Odyniec i les seves obres es poden veure des d’avui, 1 de febrer, fins el dia 21 en els aparadors del carrer dels Àngels, 5 i 11; a la placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i al carrer Ciutat, 28.

Impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona, Art Major consisteix en l’exposició rotatòria d’obres d’art als aparadors dels locals buits del carrer Major de Berga. La iniciativa pretén fomentar la dinamització i la continuïtat d’un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat.

A més, l’Ajuntament fa una crida als particulars que disposen de locals buits per tal que, si hi estan interessats, converteixin els seus aparadors en parts de la mostra de cara a properes edicions. D’altra banda, l’organització dóna l’oportunitat d’exposar les seves obres a totes les persones interessades en fer-ho. Els treballs poden ser de qualsevol disciplina artística (pintura, fotografia, dibuix, escultura, etc.).

FOTO. Un dels aparadors de la mostra del carrer Major dedicada a les làmpades artesanals / AUTOR: Jaume Fíguls

X