40 anys de la coral d

Berga, Societat

Els Mossos detenen dues persones a Berga per atracar una joieria del carrer Major

Els Mossos detenen dues persones a Berga per atracar una joieria del carrer Major

Aquest matí s’ha produït un robatori a la joieria Maite, al carrer Major de Berga. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, ‘acció ha passat pels volts de 2/4 d’11 del matí, quan els lladres han amenaçat la treballadora de l’establiment i, finalment, s’han aconseguit emportar material que la dependenta tenia a la venda.

Des del moment que s’ha rebut l’avís, els cossos de seguretat de la ciutat han fet l’anomenada “Operació Gàbia” i han ocupat totes les vies de sortida de la ciutat per tal de barrar el pas als lladres en el seu intent de fugir de la zona. L’operació ha resultat ser fructífera i en un d’aquests punts de control s’ha pogut aturar el vehicle dels lladres. A banda de la detenció dels dos ocupants del cotxe, els Mossos d’Esquadra han pogut recuperar una part del material robat, que també era a l’interior del vehicle.

FOTO. Joieria Maite, al carrer Major de Berga / Google Maps

Estic amb tu

Carrer Major Detenció joieria Maite Mossos d'Esquadra Robatori

Comentaris