Els reis de l’animació al Carnestoltes de Berga buscaran la ‘Sardish’, una triatló perduda

El premi d’animació ha estat, sens dubte, el més disputat en les darreres edicions del Carnestoltes de Berga. Per això, des de fa dies les carrosses que opten al reconeixement treballen de valent per desbancar la generació del 94, que es va imposar en el certamen del 2016 i va relegar a la segona posició al grup que feia anys que guanyava.

Revàlida, venjança, sorpresa. Tot pot passar. Però els vigents campions ja han engegat la maquinària a les xarxes socials i hi han compartit un vídeo que dóna les primeres pistes sobre el seu espectacle. Buscaran la “Sardish”, la triatló que ha marxat i ningú és capaç de trobar a Berga, en una clara referència a l’adéu de la Sailfish, que aquest any no es disputarà a la capital del Berguedà sinó a la Costa Brava. La trobaran? Dissabte, a la rua de Carnestoltes pels carrers de Berga, el desenllaç.

ON ÉS LA SAILFISH? – Carnestoltes Berga 2017 from Aleix Camprubí Pont on Vimeo.

X