Un aparatós accident a la C-16, a la Nou de Berguedà, congestiona la circulació en tots dos sentits

Matí de dissabte complicat a la C-16. Un vehicle ha bolcat i ha quedat cap per avall al mig de la via a primera hora del matí alentint la circulació en tots dos sentits. L’accident s’ha produït al punt quilomètric 109.5-110, entre el túnel de la Nou de Berguedà i el trencant de Malanyeu, i ha provocat cues tant en sentit Bagà com en direcció Berga.

Tal com mostra la imatge cedida per un particular, els cotxes podien avançar pel costat del vehicle accidentat però ho havien de fer a velocitat moderada i això ha provocat cues en pocs minuts. Segons han explicat a l’AquíBerguedà.cat testimonis de l’accident, els ocupants del vehicle n’han pogut sortir sense problemes i resten a l’espera que el cotxe sigui retirat. Per tant, en principi, tot i l’aparatositat de la imatge, sembla que no hi haurà grans danys personals.

FOTO. L’accident d’aquest matí / Cedida.

X