Un camió bolca a la C-16, a la Nou, i obliga a tallar la via en tots dos sentits

Accident important aquesta matinada a la Nou de Berguedà. Un camió de grans dimensions ha bolcat a la C-16 quan faltaven pocs minuts per les 4.00h i ha quedat atrapat a la via durant unes hores, la qual cosa ha obligat al Servei Català de Trànsit a desviar la circulació cap a la carretera vella, la C-1411z, mentre els Bombers procedien a la retirada del vehicle de la calçada. A hores d’ara, la circulació a la via segueix tallada.

La cabina del camió ha quedat en una posició perillosa, fora de la via, tal com mostren les imatges del final de la notícia. El conductor, però, n’ha sortit il·lès i els Bombers han pogut rescatar-lo gràcies a una autoescala. El rescat de camioner ha estat la primera actuació de les quatre dotacions bomberes que s’han destinat a l’accident. Després, s’ha procedit a buidar la càrrega del camió -escorça de pi- i, més tard, la grua ha aixecat el vehicle.

Els Bombers ja han marxat del lloc de l’accident (9.30h), però el Servei Català de Trànsit manté la carretera tallada a l’espera que quedi lliure d’obstacles i s’hi pugui tornar a circular.

bombers-lanou-accident-4

bombers-lanouaccident-3

bombers-lanou-accident2

bombers-lanou-accident

bombers-lanou-accident-5