El petó de Mònica Terribas contra l’agressió homòfoba viscuda a Berga

El petó de Mònica Terribas contra l’agressió homòfoba viscuda a Berga

Catalunya ha despertat amb petons. Un dels programes de ràdio més escoltats de Catalunya, El Matí de Catalunya Ràdio, ha cantat les 8 del matí amb un editorial de Mònica Terribas dedicat a l’agressió homòfoba que van patir la parella de joves a Berga aquest cap de setmana. “Que cadascú es faci els petons que vulgui i on vulgui”, ha dit.

Terribas ha donat el tret de sortida a un matí de petons. Després de fer-se un petó reivindicatiu amb la també periodista Marta Romagosa, la presentadora d’El Matí a Catalunya Ràdio ha encoratjat els catalans a fer-se petons amb desconeguts i enviar-los a la redacció del programa. “Potser aquesta és la millor resposta a un atac intolerable. Potser aquest és l’antídot davant les actituds de rebuig cap a l’altre”, ha conclòs.

La campanya ha estat un èxit i al llarg del matí la redacció del programa ha rebut nombroses fotografies d’oients que s’hi han sumat. Hores més tard, el propi programa ha fet públiques a través del seu compte de Twitter algunes de les imatges contra la homofòbia.

https://twitter.com/maticatradio/status/841244076137684992

FOTO. El moment del petó de Terribas i Romagosa contra la homofòbia / El Matí de Catalunya Ràdio

X