La caminada del Taller Coloma arriba carregada d’il·lusió i amb un nou recorregut alternatiu més curt

La caminada solidària del Taller Coloma arriba aquest diumenge, 30 d’abril, plena de sorpreses i amb ganes d’atraure més gent que mai. L’Associació de Pares i Mares del taller i els Mountain Runners preparen un matí on la solidaritat i l’acció social han de regnar per sobre de tot. És la quarta edició de la prova, que, com sempre, comptarà amb tota mena d’obsequis per als participants fets a mà pels membres del taller.

A més, però, tant els membres del taller com l’organització tenen la il·lusió de superar-se i, per això, han dissenyat un recorregut alternatiu, més curt, per a totes aquelles persones que no es vegin en cor d’assumir els gairebé 11 quilòmetres de la caminada llarga. El circuit curt no arriba als 5 quilòmetres i, en comptes d’arribar fins a l’edifici del Taller, fa mitja volta cap a Berga un cop arriba a Graugés.

Volen ser més que mai i són optimistes. L’any passat van arribar als 200 inscrits i aquest any s’esperen enfilar fins als 250. Les inscripcions es faran el mateix dia, a partir de les 8 del matí, al pati de l’escola de la Valldan, punt de sortida de la caminada. Per als nens el preu és de 3 euros, mentre que per als adults és de 10. Tots els inscrits, tant si ho fan en el recorregut gran com en el petit, tindran els mateixos obsequis i podran esmorzar tastet de la comarca, coca i xocolata i tota mena de refrescos, un cop hagin fet la caminada. La sortida serà de 8 a 9 del matí.

Pel que fa als regals, els nois i noies del Taller Coloma han preparat mocadors (pels caminants, però també per als gossos que vinguin a fer el passeig), bosses, clauers, arracades i tota mena de complements produïts al centre. Alguns objectes es repartiran als participants; d’altres, estaran a la venda. Segons han explicat els organitzadors, els diners que es facin amb la venda de complements i les inscripcions serviran per cobrir despeses i millorar espais del taller.

obsequis-taller-coloma-caminada-2017