Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General, Berga, Festes, Patum

El cartell de la Patum esquiva la polèmica i no serà el “nazi”

El cartell de la Patum esquiva la polèmica i no serà el “nazi”
La regidora de Patum, Mònica Garcia, a l'esquerra, tapada amb el cartell guanyador de la Patum infantil, i l'alcaldessa, amb el de la Patum, obra de Pol Casadesús.

El cartell que anunciarà les festes de Corpus del 2017 mostra la mà del gegant vell des de sota, i és obra de Pol Casadesús. L’obra, titulada “Dona’m la mà”, ha guanyat amb diferència la votació popular i ha obtingut 706 vots, la meitat de tots els emesos.

El cartell de la polèmica, de Jordi Plana, accèssit

El polèmic cartell titulat “Diàleg”, que alguns membres de la comparsa dels Plens van considerar que els comparava amb els nazis, ha resultat ser obra del fotògraf berguedà Jordi Plana. Ha estat el segon treball més votat, i s’ha endut l’accèssit. Quan s’ha anunciat, s’ha sentit algun xiulet escadusser a la sala de plens de l’Ajuntament, provinent de l’entorn de la colla dels Plens.

Pel que fa al concurs infantil, ha guanyat l’obra “Les maces salten”, d’Aina Garreta, alumna de 4t de primària de l’Escola Santa Eulàlia.

Cartells gegant vell Jordi Plana nazi Patum Pol Casadesús

Estic amb tu

Comentaris