El cartell de la Patum esquiva la polèmica i no serà el “nazi”

Cartells guanyadors Patum 2017
Cartells guanyadors Patum 2017

El cartell que anunciarà les festes de Corpus del 2017 mostra la mà del gegant vell des de sota, i és obra de Pol Casadesús. L’obra, titulada “Dona’m la mà”, ha guanyat amb diferència la votació popular i ha obtingut 706 vots, la meitat de tots els emesos.

El cartell de la polèmica, de Jordi Plana, accèssit

El polèmic cartell titulat “Diàleg”, que alguns membres de la comparsa dels Plens van considerar que els comparava amb els nazis, ha resultat ser obra del fotògraf berguedà Jordi Plana. Ha estat el segon treball més votat, i s’ha endut l’accèssit. Quan s’ha anunciat, s’ha sentit algun xiulet escadusser a la sala de plens de l’Ajuntament, provinent de l’entorn de la colla dels Plens.

Pel que fa al concurs infantil, ha guanyat l’obra “Les maces salten”, d’Aina Garreta, alumna de 4t de primària de l’Escola Santa Eulàlia.