El jutge tomba la major part del deute que l’Ajuntament reclamava a Bífidus Produccions

El jutge no reconeix més de la meitat del deute que l’Ajuntament de Berga reclama a Bífidus Produccions com a concessionària de Ràdio Berga. Una sentència desestima bona part de les pretencions del consistori i diu que Bífidus hauria de pagar 53.367,72 euros en lloc dels 121.482,21 que demanava l’Ajuntament. Malgrat tot, la sentència no és ferma, ja que la concessionària ha presentat un recurs contra la resolució i el cas es manté obert a l’espera que el jutge valori la proposta de Bífidus.

Ràdio Berga va ser un dels temes estel·lars del ple de juny d’aquest dijous a l’Ajuntament de Berga. En ell, el regidor Francesc Ribera, encarregat de confeccionar el nou projecte de l’emissora municipal, va explicar que res impedeix a l’Ajuntament de Berga extingir el contracte amb Bífidus. “Això està més que aprovat”, va dir.

El que sembla més complicat és recuperar el servei, és a dir, que la Ràdio torni a funcionar. En aquest sentit, Ribera va assegurar que té “la manera i les vies per desencallar definitivament la qüestió”, però no en va donar detalls.

Per la seva banda, l’oposició es va mostrar molt crítica davant la gestió que el regidor Ribera està fent del problema i va expressar el seu desencant amb contundència. “Estem molt decebuts amb vostè, i tot el que diu ens sona a una excusa més. Tenia uns deures i no els ha fet“, va retreure el regidor Jordi Pujals (ERC). Ribera va assentir: “La decepció és compartida”.

X