El bus urbà de Berga torna a fer parada a les Germanetes després de mesos de reivindicació

El servei de bus urbà de Berga torna a fer parada a la Residència Nostra Senyora de Queralt des d’aquest dilluns al matí. La parada havia desaparegut del trajecte del bus com a conseqüència dels canvis en els itineraris impulsats per part del govern municipal. Els canvis es van posar en marxa el 20 de març i aleshores l’equip de govern (CUP) ja va advertir que les primeres valoracions es farien a partir del tercer mes.

Des d’un primer moment, els residents del centre que utilitzaven regularment el bus urbà per moure’s per la ciutat van fer ressonar les seves queixes i el problema ha estat present en gairebé totes les sessions plenàries des d’aleshores. De fet, els avis i àvies de Les Germanetes van entrar una moció en el passat ple del mes de juny on demanaven que es recuperés la parada del bus i que s’arreglés d’una vegada per totes el camí que porta a la residència.

Davant de la petició d’avis, àvies i responsables del centre, el servei, que es trobava en fase de proves, tornarà a incloure la parada en un dels seus recorreguts. A partir d’avui, dilluns, la línia 1 (vermella), que recorre habitualment el centre de Berga, incorporarà dues parades diàries a la residència. L’hora de pas prevista per la residència de Les Germanetes és a les 9.45h i a les 11.45h, i la parada s’ubica entre el parc de Bombers de Berga i l’Ambulatori. La modificació no comportarà canvis substancials en les línies ni els horaris establerts fins al moment.

cami-germanetes-1 cami-germenetes-2

X