Martina Alcobendas guanya un participat Vè Concurs Literari Aurora Bertrana de Vilada

El relat “Concert blau”, de Martina Alcobendas Mauri, ha estat el guanyador del Vè Concurs Literari Aurora Bertrana, organitzat per l’Ajuntament de Vilada. En categoria infantil, la guanyadora va ser Xènia Cortina Cury, amb el relat “Les dues noies de la muntanya daurada”. Els premis es van entregar aquest dissabte passat, dia 2 de setembre, en un Local Pirinenc que va quedar petit.

El segon premi de la categoria adult va anar a parar al navassenc Xavier Mas Craviotto, amb el relat “La barba”. Els accèssits van ser per a Maurici Capdet Mateu, amb “Un escriptor de segona”; Josep Maria Bertran Teixidor, amb “Una casa no és sempre una llar”; i Oriol Llach Estrella, amb “Dia de platja”.

Pel que fa a la categoria infantil, a banda del reconeixement a la guanyadora, Xènia Cortina, van ser distingits dos participants més. Lluna Iglesias Moreno va rebre el segon premi pel relat “Fènix”, mentre que Pere Negre Boix va guanyar l’accèssit, amb “Les aventures d’en Jaume”.

El jurat que va escollir els guanyadors estava format pel mestre i pedagog Francesc Xavier Ambròs, el filòleg i lingüista viladí Eloi Bellés, la historiadora Dolors Santandreu, la membre del grup de lectura de Vilada Leonor Pujals i el filòleg Quirze Grifell.

Jurat Premis Aurora Bertrana