ERC condemna les amenaces al govern de Bagà però exigeix una solució perquè el poble pugui votar

El grup municipal d’Esquerra Republicana a Bagà ha condemnat els insults i amenaces que està rebent en els darrers dies el govern del municipi (Compromís per Bagà) després d’anunciar que no cediria locals pel referèndum, “si l’acció no s’ajusta a la legalitat vigent”. A banda, però, els republicans lamenten “els dubtes i la inacció” del govern socialista, que, segons el seu parer, hauria de “recolzar el dret dels baganesos i baganeses a decidir el futur del nostre país”, tal com han fet la majoria d’ajuntaments de la comarca.

Per això, el grup d’Esquerra emplaça l’equip de govern de l’Ajuntament de Bagà, juntament amb els serveis jurídics de la Generalitat de Catalunya, a “buscar una solució que no comprometi ni funcionaris ni personal de l’Ajuntament”. D’aquesta manera, els republicans fan un toc d’atenció al govern municipal, que en un comunicat ha assegurat que qui ha de buscar la solució no és Compromís per Bagà, sinó la Generalitat o l’Estat espanyol.

Esquerra ha aprofitat el comunicat per animar a tots els baganesos i baganeses a anar a votar l’1 d’octubre per “defensar la democràcia, la convivència i la pluralitat d’opinions”.

X