La Biblioteca de Gironella s’obre a nous perfils d’usuaris amb més activitats que mai

La Biblioteca de Gironella reprèn l’activitat habitual amb un programa d’activitats més atapeït que mai. El servei torna amb l’objectiu de promoure la lectura i fidelitzar nous perfils d’usuaris. En aquesta línia, enguany es manté l’oferta d’activitats que hi havia l’any passat i se n’ofereixen de noves.

Entre aquestes novetats, destaquen els tallers del programa BIBLIOLAB, una aposta pionera de la Xarxa de Biblioteques Municipals que utilitza metodologia innovadores i creatives per generar coneixement de manera experimental. A més, s’oferiran cursos de fotografia, un taller de fotopoemes, un taller de Pinhole i un taller de creació d’un fotollibre.

A banda, la biblioteca consolida els quatre clubs de lectura que fins ara existien a la ciutat: el club de lectura de novel·la, el club de lectura de poesa “VadeVers”, el club de lectura de teatre “Llegir el teatre” i el club de lectura de filosofia. També es continua oferint el club de música, on es comenten diversos estils i obres musicals de tots els temps.

Seguint amb les activitats que es mantenen en el programa, el servei aposta novament pel grup de lectura en veu alta, on es treballa la projecció de la veu, la dicció i la interpretació de textos, entre altres. També es reprenen els grups de conversa en anglès, dividits en 2 grups segons el nivell, i els tallers de TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació). Per als més petits, tornen l’hora del conte i els tallers de plàstica i jocs.

D’altra banda, la Biblioteca de Gironella també col·labora amb activitats de la vila, com el festival de poesia “Vila de Gironella”, dins el qual es faran dos recitals, una sessió infantil i un taller de foto-poemes. A més, la biblioteca participa al programa de sensibilització sobre les malalties de salut mental, amb una sessió de contes, un club de lectura i l’exposició de parelles artístiques.

X