Bonpreu inaugura a Gironella el supermercat més gran del baix Berguedà

Ja està en marxa. Des d’aquest dijous al matí, el nou supermercat de Gironella és una realitat. Bonpreu ha començat a obert portes per primer cop en la que és la gran superfície de referència al sud de la comarca. Aquest dimecres directius i autoritats municipals van inaugurar l’establiment i van obrir les portes perquè una part del poble descobrís el seu aspecte definitiu.

bonpreu-gironella-inauguracio

El director i president del Grup Bonpreu, Joan Font, ha explicat a l’Aquí Berguedà que Gironella és “un pol comercial” que encaixa amb l’objectiu de l’empresa de “fer que tots els ciutadans d’aquest país tinguin un establiment de proximitat i en unes determinades condicions”. Segons ha dit Font, “el client s’hi trobarà molt còmode, tant per metres com per passadissos com per places d’aparcament“.

L’arribada del nou supermercat a Gironella va lligada amb el tancament del que hi havia fins ara a Puig-reig. Ho ha confirmat el propi director, que ha assegurat que “concentrar equipaments en poblacions de major nivell comercial ens va bé”. El Bonpreu de Gironella, a més, és substancialment més gran i, segons el directiu, “tota la gent de Puig-reig que ha volgut venir a treballar aquí ho ha pogut fer”.

Més supermercats al Berguedà?

Bonpreu té una botiga a Berga, al carrer Aurora Bertrana, i el de Gironella, que és al costat de la plaça de l’Estació. Són dos establiments bastant joves, que han estat inaugurats en els darrers anys, i l’expansió del grup a la comarca sembla que pot anar a més. De fet, Joan Font, preguntat per la possibilitat d’un nou supermercat al nord de la comarca, no ha descartat la idea en absolut: “Al Berguedà hi cap alguna altra botiga”.

El director i president del grup ha recalcat que els supermercats que Bonpreu té a la comarca “funcionen molt bé” i ha obert la possibilitat a obrir-ne algun altre “a mig termini”. Malgrat tot, Font no ha volgut donar més detalls de la seva ubicació, tot i que ha dit que li agradaria que fos “tan o més gran que el de Gironella”.

El nou supermercat de Gironella, en dades

Direcció: Avinguda de Catalunya, s/n, tocant a la plaça de l’Estació

Superfície: 800m2

Aparcament: 56 vehicles

Inversió: 4,5 milions d’euros

Llocs de treball: 30

bonpreu-gironella-3

bonpreu-gironella-2

X