El passatge del terror de Gironella es consolida en el calendari amb més de 600 participants en dos dies

Més de 600 persones han participat aquest cap de setmana en el passatge del terror de Viladomiu Vell, organitzat per l’associació Joves de Gironella. Dissabte i diumenge l’antiga escola de Viladomiu Vell s’ha convertit en una casa encantada des de les 6 de la tarda fins la mitjanit.

L’èxit ha estat rotund. De 18h a 20h, els infants van poder gaudir d’una activitat adaptada a ells per només 2 euros. A partir de les 20h i fins les 0h, el terror va estar pensat per a adults per un preu de 3 euros. A banda dels centenars de participants, una quarantena de persones de diverses edats han col·laborat en el muntatge i l’escenografia que ha transformat l’antiga escola durant tot el cap de setmana.

El recorregut consistia en intentar sortir de l’escola, després de saber la història que s’hi amagava. La història –fictícia- explica que havia estat un internat i s’hi cometien assassinats i fets paranormals. Els visitants havien de passar proves per poder sortir-ne.

Des de l’organització, la presidenta de Joves de Gironella, Aina Alarcón, ha valorat molt positivament l’acollida que ha tingut la iniciativa, tant per part dels gironellencs com també per les persones d’arreu de la comarca que s’hi han acostat.  “Creiem que hem complert les expectatives de la gent, tal com vam fer l’any passat a Viladomiu Nou”, ha dit Alarcón. A banda, l’organització confia que l’activitat es podrà repetir l’any vinent.

X