Quatre alcaldes del Berguedà viatgen a Brussel·les per demanar la llibertat dels presos polítics

El president del Consell Comarcal i alcalde de Gironella, David Font, l’alcalde de Guardiola de Berguedà, Josep Lara, l’alcaldessa d’Avià, Patrocini Canal, i l’alcalde d’Olvan, Martí Orriols, han viatjat aquest dimarts al matí a Brussel·les per demanar la llibertat dels presos polítics i donar suport al President Puigdemont i els exconsellers que des de fa uns dies són a Bèlgica internacionalitzant el procés català.

Font, Lara, Canal i Orriols han format part de la comitiva de més de 200 batlles i batllesses que a les 10 del matí han agafat un avió cap a Bèlgica per fer arribar el suport dels municipis catalans a les portes de la seu de la Comissió Europea. Al migdia han arribat a Brussel·les i, més tard, s’han manifestat a la zona on hi ha les institucions europees amb una pancarta que reclamava, en anglès, llibertat per Catalunya.

WhatsApp Image 2017-11-07 at 09.19.38 (1)

WhatsApp Image 2017-11-07 at 09.19.39

X