La Fira de la Xocolata i la Ratafia es converteix en la primera mostra en moviment de Berga i s’acosta al barri vell

Continua el creixement de la Festa de la Xocolata i la Ratafia de Berga, que torna aquest dissabte, 25 de novembre. Si l’any passat l’Ajuntament va optar per dedicar a la xocolata el mercat de tardor del carrer del Roser i complementar-lo amb la festa de la ratafia del Casal Panxo, aquest any la idea és que l’activitat es consolidi, guanyi nous espais i s’expandeixi per la ciutat.

La fira començarà de bon matí (10h) al carrer del Roser, amb les parades de productors relacionats amb la xocolata i la ratafia que hi seran fins les 8 del vespre. A les 11h, començaran les activitats a la plaça dels Països Catalans, amb els Xocojocs del grup Colònies a Borredà i el tast de cacau de comerç just a càrrec d’Estel Malgosa, d’Alternativa 3.

Al migdia, a les 12.30h, començarà la fase eliminatòria del 8è Concurs de Ratafia de Berga, també a la plaça dels Països Catalans. També hi haurà activitat a la plaça, amb el recitat de poesia i xocolata a càrrec de Lluís Riera, de Cacau Pastisseria d’Olot.

A mitja tarda, però, el gruix de l’activitat serà al carrer Major i al passeig de la Indústria. A partir de les 6, audició de sardanes a la plaça de Sant Joan. A la mateixa hora, començarà la fase final del concurs de ratafia al Vall. A 2/4 de 7 hi haurà un espectacle teatral al carrer Major a càrrec de la Farsa, amb degustació de bombons per tothom.

La jornada es tancarà amb una xerrada sobre l’alimentació saludable i un sopar popular al Vall que precediran el concert ratafiaire al Casal Panxo.

Pots consultar tots els actes de la Fira de la Xocolata i la Ratafia al Sortim, l’apartat d’agenda de l’Aquí Berguedà.

X