Berga trasllada el room escape de Nadal a l’edifici dels jutjats vells

S’acosta el Nadal a Berga i la companyia Insomnia Corporation ja prepara una nova sessió de room escape a la ciutat. Per segon any consecutiu, l’empresa berguedana –que compta amb dues de les millors sales de l’Estat– organitzarà un room escape gratuït per enriquir el programa d’activitats nadalenques a la ciutat. Aquest any, però, l’activitat serà als jutjats vells en lloc de l’Ajuntament, que és la ubicació que Insomnia va escollir el Nadal passat.

L’objectiu és renovar l’activitat i consolidar-la en el calendari nadalenc de la ciutat. A més, les sessions seran en dues tardes, el 27 i 28 de desembre, per tal de respondre a la gran acollida que va tenir l’activitat en el seu primer any. Els jutjats vells s’obriran a les 5 de la tarda i es tancaran a 2/4 de 10 del vespre.

Fa un any un dels aspectes negatius del room escape nadalenc van ser les llargues cues que es van produir a l’entrada de l’Ajuntament. L’activitat va superar de llarg totes les expectatives que s’hi havien dipositat, i això va fer que la gent s’acumulés a la plaça de Sant Pere durant bona part de la tarda, a l’espera d’entrar a l’edifici. Per evitar-ho, aquest any es reservaran les hores: Insomnia repartirà tiquets als participants des de mitja hora abans de l’obertura de portes, de manera que tots els participants tindran una hora definida per iniciar l’activitat. Cada 10 minuts, grups d’unes 10 persones començaran el room escape.

Des d’Insomnia Corporation, Climent Vilà ha assegurat que una sessió de room escape és una activitat “familiar i que “fa pinya”. A banda, es tracta d’un món a l’alça i, per això, la ciutat aposta per donar-li més espai en el programa nadalenc. En aquesta línia, l’organització espera que les 250 persones que van participar en el room escape a l’Ajuntament aquest any, als jutjats vells, es multipliquin i s’acostin al mig miler.

Més activitats que mai

El room escape és només una de les moltes activitats que acollirà Berga durant les festes de Nadal. La regidora de Cultura de la ciutat, Mònica Garcia, ha presentat aquest dilluns al matí un dels programes més rics dels últims anys. Les podràs consultar en breus al Sortim, l’apartat d’agenda de l’Aquí Berguedà.