L’Ajuntament de Berga i empresaris de la construcció es reuneixen per buscar solucions pel barri vell

Francesc Ribera, regidor de l’Àrea de Governació, Promoció Econòmica i Planificació Pressupostària de l’Ajuntament de Berga, i Oriol Camps, regidor de l’àrea d’Urbanisme i Serveis Públics, es van reunir fa uns dies amb el sector privat de la construcció per exposar la problemàtica i les oportunitats que presenta el barri vell de la ciutat.

L’estat d’alguns edificis de la zona i la complexitat de possibles futures actuacions van empènyer uns i altres a organitzar un debat per intercanviar impressions i buscar solucions. L’objectiu de la trobada era acordar accions per anticipar-se a possibles desenllaços a mitjà-llarg termini. I al final de la reunió, tant l’Ajuntament com els membres de la Taula de la Construcció es van mostrar satisfets per un intercanvi d’impressions “molt necessari” entre diferents agents involucrats en el sector.

La reunió va ser una proposta del consistori berguedà a l’Associació Comarcal d’Empresaris (ACEB), que va ser qui es va encarregar de convocar els empresaris. El seu president, Josep Fígols, va explicar, després de la trobada, que l’ACEB va facilitar el debat “perquè tots els agents hi poguessin participar directament, exposant i intercanviant les seves idees”.

X