PLAY

El vídeo de la campanya Esplèndid per atraure turisme a Berga i Canet de Mar

El vídeo de la campanya Esplèndid per atraure turisme a Berga i Canet de Mar

El vídeo de la campanya Esplèndid per atraure turisme a Berga i Canet

Berga i Canet impulsen aquest 2018 la campanya ‘Esplèndid’ amb l’objectiu d’atraure turisme en temporada baixa. Serà la setmana vinent, del 26 de febrer al 4 de març, i la setmana del 12 al 18 de novembre. Els turistes que visitin Berga o Canet la setmana que ve podran adquirir unes targetes especials de campanya. Allà, s’hi sumaran totes les despeses que tinguin per tal que, el novembre, puguin anar a l’altre municipi a cost 0. D’aquesta manera, si una família es gasta 300 euros a Canet la darrera setmana de febrer, a mitjans de novembre no haurà de pagar els 300 primers euros que es gasti a Berga. Més informació, aquí.

Ajuntament de Berga Ajuntament de Canet de Mar Esplèndid

Estic amb tu

Comentaris