Obren inscripcions per a les entitats que vulguin ser a la barra del concert de dissabte de Patum

El concert de dissabte de Patum, que se celebrarà el proper 2 de juny en el marc de les festes de Corpus del 2018, necessita entitats a la barra. Un màxim de 5 associacions culturals i/o juvenils sense ànim de lucre i amb seu a Berga podran formar part de l’organització del concert, assumint el servei de barra. La comanda de la beguda es realitzarà de forma conjunta entre totes les entitats participants i els beneficis es repartiran a parts iguals.

Aquesta setmana l’Ajuntament, que organitza l’esdeveniment en col·laboració amb les entitats, ha obert les inscripcions i ha fet públiques les bases del concurs (vegeu-les al final de la notícia). Ara, les entitats tenen fins el 19 de març per presentar candidatura, enviant un correu electrònic a l’adreça vilanaaj@ajberga.cat.

La cessió de l’espai s’atorgarà per ordre d’inscripció, és a dir, la llei del més ràpid, i el compromís serà per a un període de dos anys consecutius, tot i que no serà obligatori exhaurir-los. En aquest sentit, les entitats que ja hagin esgotat aquests dos anys han de cedir el seu espai a nous grups si se supera el nombre de places disponibles.

Pel que fa a les noves candidatures, cada associació haurà d’aportar un mínim de dues persones majors de 18 anys per poder formar part de l’organització del concert i formar part dels torns de barres. A més, les entitats hauran d’assumir els càterings dels grups musicals que actuaran a l’escenari, al passeig de la Indústria, a tocar de l’ambulatori de la ciutat.

A més, com a novetat d’enguany, els membres de les entitats hauran de participar en una formació sobre dispensació responsable i violències sexistes en l’àmbit de l’oci nocturn. L’Ajuntament de Berga ofereix aquesta eina en el marc de la campanya ‘Vull la nit!’, contra actituds sexistes en l’oci nocturn.

El 22 de març, a 2/4 de 8 del vespre, es farà una reunió informativa a l’Ajuntament perquè les entitats inscrites puguin validar la seva participació en el concurs.

X