Comunicació

S’ajorna a dilluns 26 de març l’entrevista en directe a Montse Venturós a través del Facebook de l’Aquí Berguedà

S’ajorna a dilluns 26 de març l’entrevista en directe a Montse Venturós a través del Facebook de l’Aquí Berguedà
Venturós fent balanç del mandat davant la premsa berguedana. RICARD CODINA

L’entrevista en directe a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, a través del canal de Facebook de l’Aquí Berguedà queda suspesa. Inicialment s’havia de celebrar aquest dimarts, dia 20 de març, a les 20 hores però finalment, i arran dels tres dies de dol que ha decretat l’Ajuntament per la mort de Manela Quesada, l’equip de govern i la redacció del diari han acordat ajornar l’entrevista a dilluns vinent, dia 26 de març, a la mateixa hora, les 20h.

La iniciativa del Facebook Live amb Venturós consisteix en una transmissió en directe a través de la plataforma de Facebook on l’alcaldessa respondrà les preguntes sobre l’acció de govern i la ciutat que l’audiència li farà a temps real.

Facebook Live Montse Venturós

Estic amb tu

Comentaris