Cars Berga

Societat

Detenen un navassenc de 36 anys que falsificava receptes per adquirir medicaments al Berguedà

Detenen un navassenc de 36 anys que falsificava receptes per adquirir medicaments al Berguedà

Agents dels Mossos d’Esquadra de Berga van detenir el dia 3 d’abril un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Navàs (Bages), com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de document públic.

Els Mossos van descobrir que una persona havia anat a diverses farmàcies del Berguedà per adquirir una medicina amb receptes falsificades. En concret, l’home s’havia adreçat a farmàcies de Gironella, Cal Rosal, Puig-reig, Casserres i Berga.

Poc després, els agents van localitzar aquesta persona en una farmàcia de Berga amb tres receptes iguals i dotze caixes del medicament. Després de diverses gestions, els Mossos van esbrinar que la firma de la doctora i el nom del pacient estaven falsificats. Finalment, l’home va quedar detingut per un delicte de falsificació de document públic.

El detingut va passar el dia 4 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Berguedà delicte farmàcia medicaments Mossos d'Esquadra Navàs Successos

Comentaris