Detenen un navassenc de 36 anys que falsificava receptes per adquirir medicaments al Berguedà

Agents dels Mossos d’Esquadra de Berga van detenir el dia 3 d’abril un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Navàs (Bages), com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de document públic.

Els Mossos van descobrir que una persona havia anat a diverses farmàcies del Berguedà per adquirir una medicina amb receptes falsificades. En concret, l’home s’havia adreçat a farmàcies de Gironella, Cal Rosal, Puig-reig, Casserres i Berga.

Poc després, els agents van localitzar aquesta persona en una farmàcia de Berga amb tres receptes iguals i dotze caixes del medicament. Després de diverses gestions, els Mossos van esbrinar que la firma de la doctora i el nom del pacient estaven falsificats. Finalment, l’home va quedar detingut per un delicte de falsificació de document públic.

El detingut va passar el dia 4 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga i va quedar en llibertat amb càrrecs.

X