El Vieer Fest de Puig-reig se celebrarà finalment el dia 6 de maig a Cal Marçal

El Vieer Fest 2018 serà finalment el proper diumenge 6 de maig. L’organització de la mostra, que combina cervesa artesana i productes de proximitat, es va veure obligada a posposar l’esdeveniment, que inicialment s’havia de celebrar el passat diumenge, 8 d’abril, a Cal Marçal, a l’esplanada entre la fàbrica i els habitatges. El motiu? Les previsions de pluja.

La data ha estat escollida per l’organització després de parlar amb totes les parts implicades i comprovar que era la que generava més consens. L’organització té en compte que el mateix dia hi ha programada la Fira de Maig de Berga, que enguany es deslliga de l’1 de maig per fixar-se en el primer cap de setmana del cinquè mes de l’any. En aquest sentit, l’organització del Vieer Fest ja ha contactat amb l’Ajuntament de Berga i s’ha considerat que no hi ha cap problema en la coincidència.

Així doncs, el Vieer Fest obrirà les portes el 6 de maig a les 11:30h a la Colònia de Cal Marçal. Tots els detalls, aquí.