El Taller Coloma organitza aquest diumenge la cinquena edició de la seva caminada solidària

El Taller Coloma encara la cinquena edició de la seva caminada solidària. Com cada any amb la col·laboració dels Mountain Runners del Berguedà, l’entitat espera acostar-se als 200 inscrits a la iniciativa solidària, que se celebra aquest proper diumenge, 15 d’abril. Els diners que es recaptin amb la caminada serviran per comprar material pels nois i noies del Taller Coloma amb un objectiu clar: que se sentin útils.

La gran manifestació convocada a Barcelona el mateix diumenge va fer plantejar a l’organització l’ajornament de la caminada, però finalment suposava “un gran enrenou” i es va decidir mantenir la data prevista inicialment. Així doncs, la sortida serà de 8 a 9 del matí des de les escoles de la Valldan, on es podran fer les inscripcions des de primera hora del matí. El preu d’inscripció és de 10 euros per a adults; i 3, per a nens.

Tal com ja es va fer en les darreres, l’organització ha dissenyat dos recorreguts: un de més llarg -per als més atrevits- i un altre de més curt. El llarg és d’11 quilòmetres i passa per la Valldan, Graugés, el Taller Coloma i Avià, abans de tornar a arribar a la Valldan. El curt, en canvi, és de 8 quilòmetres i no baixa fins a Graugés sinó que agafa directament el camí que connecta Sant Bartomeu, Avià i el Taller Coloma. Precisament a la zona del Taller Coloma, l’organització hi oferirà el tradicional esmorzar de la caminada.

A banda de poder esmorzar de forma gratuïta al Taller Coloma, els participants de la caminada rebran com a obsequi uns imants fets pels nois i noies del Taller i un mocador amb un dibuix fet per un membre de l’entitat.

taller-coloma-caminada-2018-2

taller-coloma-caminada-2018-1

KM0

Inscrivint-se a la caminada no és l’única forma de col·laborar amb el Taller. Aquest any, i com a novetat respecte les altres edicions, l’organització suma els esforços dels establiments de La Copisteria, Jocs Gassó, La Cotilleria, els Mountain Runners, Calçats Mercè i Els Barrufets. En totes aquestes botigues es recaptaran els donatius d’aquelles persones que no puguin assistir a la caminada, però vulguin col·laborar amb l’entitat. La idea s’ha batejat com a KM0.