Navàs, Berga, Cultura

Els Castellers de Berga descarreguen el tercer 3 de 7 de la temporada en la diada clàssica a Navàs

Els Castellers de Berga descarreguen el tercer 3 de 7 de la temporada en la diada clàssica a Navàs

Els Castellers de Berga han descarregat aquest cap de setmana el tercer 3 de 7 de la temporada en una de les diades habituals des de la seva fundació, a Navàs. Enguany hi han actuat amb la companyia dels Castellers de Santpedor. El 3 de 7 es consolida com a protagonista de les actuacions dels berguedans: ha estat descarregat en les tres diades que fins ara ha fet la colla aquesta temporada.

A banda del 3 de 7, que ha estat el millor castell de la diada, els de la camisa blava han descarregat un 4 de 6 amb agulla i un 4 de 6 clàssic. A més, la colla berguedana va iniciar la diada amb un pilar de 4 inicial i dos pilars simultanis de sortida. Els Castellers de Berga expliquen en un comunicat que va ser “una actuació còmoda a l’espera d’apujar el llistó durant el mes de maig.

Per la seva banda, els Castellers de Santpedor no van tenir el millor dia i, després de descarregar el 4 de 6 en primera ronda, van fer llenya dues vegades amb el 3 de 6 amb agulla. Les dues caigudes van tenir conseqüències lleus.

El proper cap de setmana els Castellers de Berga tornen a actuar. Ho faran diumenge, 22 d’abril, a Guissona. Serà la prèvia d’un mes de maig més que intens, amb actuacions a la Fira de Maig de Berga, a la Festa Major de Puig-reig i a la Diada dels Quatre Fuets.

3d7

Castellers de Berga Castellers de Santpedor Navàs

Estic amb tu

Comentaris