Berga, Cultura

L’Aquí Berguedà edita un pòster del 4 de 8 dels Castellers de Berga a la plaça de Sant Pere

L’Aquí Berguedà edita un pòster del 4 de 8 dels Castellers de Berga a la plaça de Sant Pere

L’Aquí Berguedà ha editat un pòster inèdit del 4 de 8 històric, descarregat pels Castellers de Berga a la plaça de Sant Pere a la diada del 5è aniversari de la colla, el juliol passat. El pòster està disponible al web de Bífidus Produccions i se n’han fet 3.000 exemplars que es poden aconseguir als comerços anunciants o a través dels membres de la colla castellera. És la primera vegada que el mitjà de comunicació i la colla castellera col·laboren per realitzar un producte com aquest.

La imatge és del fotògraf berguedà Josep Pont i Roca, un dels retratistes habituals de les diades dels berguedans. El pòster és vertical: fa 1 metre d’alt i 80 centímetres d’ample. La fotografia de Pont i Roca reflecteix el moment en què la colla va carregar el 4 de 8 que acabaria descarregant per primera vegada, instants després. Està farcida de detalls: des de les cares de concentració dels castellers que formen el tronc fins als rostres d’il·lusió i patiment de les persones que s’ho miren des del balcó de l’Ajuntament.

Un total de 44 comerços han col·laborat en l’edició del pòster. Tots ells han rebut 30 pòsters que repartiran entre els compradors. Es tracta d’Estic amb tu, Comestibles Maria Costa, Cansaladeria i Xarcuteria Colell, Comellas Import S.L., Cafeteria i Braseria Ski, Superverd, Farmàcia Álvarez-Saz, Bled Technology, Bar Asturias, Mudances i Transports Casas, Tendals Massanés, Automòbils C-16, Cèlia Ordàs Estilistes, Ortopèdia Álvarez-Saz Cabra, Electricitat Canudas SL, Bar Estació, Bar Restaurant Cal Parera, Tapisseries Alfil, Monserveis, Bar Restaurant Ton, Edubotics, Perruqueria Angelina, Higiensec, Escape Room Granja Míriam, Carnisseria i Xarcuteria Traserra, Auto-electricitat Armengau S.L., Enric Juan, Centre Podològic M. Teresa Velilla Muixí, Pàdel al Càmping Gironella, Serarols & Associats, La Crepe, Berga Led – Casa Magí, Elèctrica Orriols, Pintors Pep i Lluc, Perruqueria Blanc o Negre, Aliatge, Bar Restaurant l’Estació del Carrilet, Cristalbox, Construccions Ber3, Forn Artesà l’Espurna, Padel Indoor Berguedà, la Botiga de la Patum, Farmàcia Nova del Vall i Bar Tutxi.

prova poster castellers 2018

Aquí Berguedà Castellers de Berga Pòster pòster dels Castellers de Berga

Estic amb tu

Comentaris