ERC es queixa de la deixadesa i la brutícia dels lavabos d’El Vall i exigeix “una actuació ràpida”

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Berga s’ha queixat, a través d’un comunicat, pel mal estat dels lavabos públics del passeig de la Indústria. Remarquen que els equipaments estan “en un estat de conservació lamentable” i recorden que són “molt necessaris” per als ciutadans i, en especial, per a la gent gran i la quitxalla que juga als parcs infantils del costat.

Esquerra lamenta que els lavabos estiguin “bruts i deixats”, a banda de tenir una avaria en el sistema d’aigua que fa impossible utilitzar-los. De fet, fins i tot un ciutadà hi ha penjat un cartell de queixa a l’exterior que diu: “Lavabos sense higiene”.

Els republicans consideren que “és absolutament imprescindible una actuació ràpida i dràstica, amb un arranjament a fons de les instal· lacions”. En aquest sentit, recalquen que El Vall és “molt utilitzat i transitat de cara a l’estiu” i que, a més, s’acosta la Fira de Maig, la fira més gran de Berga, que se celebra precisament al passeig de la Indústria. Per tot plegat, demanen a l’equip de govern que prengui “mesures d’acció concretes” per resoldre-ho.

WhatsApp Image 2018-04-25 at 13.52.36

WhatsApp Image 2018-04-25 at 13.52.37