Olvan, Cultura

L’Entrefils s’enfila fins als 22 expositors i es consolida com una fira de qualitat i varietat de productes tèxtils

L’Entrefils s’enfila fins als 22 expositors i es consolida com una fira de qualitat i varietat de productes tèxtils

L’Entrefils, la fira del món tèxtil de Cal Rosal, arriba aquest proper cap de setmana -28 i 29 d’abril- amb més expositors i prioritzant la qualitat i la varietat de productes. La seva organitzadora, Esther Barniol, ha anunciat en roda de premsa que la mostra comptarà amb 22 expositors vinguts d’arreu de Catalunya, tot i que, com cada any, hi seguirà havent representació local. Com cada any, la fira estarà oberta dissabte i diumenge de 10 del matí a 8 del vespre.

La xifra d’expositors és lleugerament superior als 19 de l’any passat. I més que podria ser-ho, ja que la mateixa organització selecciona els paradistes participants d’entre un grup de candidats molt més gran. “Prioritzem la qualitat dels productes que s’hi exposen i la varietat, de tal manera que intentem que no hi hagi més de tres parades amb el mateix tipus d’oferta”, ha dit Barniol.

Segons l’organitzadora, els principals al·licients que atrauen els paradistes a exposar els seus productes a Cal Rosal són l’acollida que reben i la singularitat de la mostra. “Les fires d’aquest tipus a les grans ciutats estan molt massificades, i hi ha molts expositors que n’estan una mica cansats”, assegura Barniol. A Cal Rosal, en canvi, els paradistes troben tranquil·litat, un ambient distès i un públic fidel que repeteix any rere any. “El públic habitual és majoritàriament femení i molt jove, d’entre 25 i 45 anys”,  ha dit l’organitzadora.

L’Unió de Comerciants i Botiguers Cal Rosal – Olvan col·labora molt estretament amb l’Esther Barniol en l’organització de l’Entrefils. En representació de l’associació, Xavier Curriu ha explicat que la mostra “aporta un públic renovat i més jove” a una zona que comercialment està oberta tot l’any. A més, Curriu ha destacat que la fira obre Cal Rosal a la resta del país, ja que té la capacitat d’atraure gent de fora.

Pots consultar tots els actes de l’Entrefils al Sortim, l’apartat d’agenda de l’Aquí Berguedà.

entrefils_cartell

Cal Rosal Entrefils Esther Barniol Fira Fira Tèxtil Olvan tèxtil Xavier Curriu

Estic amb tu

Comentaris