Els clavells del ram de l’Àliga de la Patum seràn de color groc en solidaritat amb els presos polítics

El ram de clavells i olivera de l’Àliga de la Patum serà elaborat amb clavells de color groc en comptes dels vermells habituals. Així ho ha decidit el Patronat de la festa en la reunió d’aquest divendres, després que la pròpia comparsa de l’Àliga ho proposés a la resta de grups. L’acció, expliquen fonts del Patronat, es portarà a terme com a mostra de solidaritat amb els presos i preses polítiques, així com també les persones que han hagut de marxar a l’exili per raons d’ideologia.

La reunió del Patronat d’aquest divendres també va servir per informar a les comparses que ja hi ha definides les quatre parelles d’administradors i per fer una primera proposta dels títols de patumaire i patumaire d’honor. També es van acordar els recorreguts de les passades de dimecres i dissabte a la nit, que un any més obliga els regidors i administradors a incloure els seus salts dins un itinerari estipulat prèviament.

X