Una delegació de regidors de Berga participa en l’agermanament de Tarascon sur Ariège amb Tarascon en Provence

Una delegació de regidors de l’Ajuntament de Berga han participat aquest dijous al matí en els actes d’agermanament de Tarascon sur Ariège amb Tarascon en Provence. La primera de les problacions està agermanada amb la capital berguedana i aquest maig ha oficialitzat un nou agermanament amb el poble veí de Tarascon en Provence, també francès.

Els actes s’emmarquen en la Fira de Tarascon sur Ariège, una mostra agrícola i ramadera que se celebra del 8 al 10 de maig i que posa de relleu les races d’animals de granja autòctones i el fet gastronòmic que s’hi relaciona. A la fira també hi ha hagut representació del Consell Comarcal del Berguedà.

Els regidors de Berga Maria Antònia Ortega i Ramon Minoves han estat presents en l’agermanament en representació de l’Ajuntament de Berga. També hi eren Alain Sutra, alcalde de Tarascon sur Ariège, Lucien Limousin, alcalde de Tarascon en Provence i vicepresident del Consell Departamental de Porvence, i António Barbosa, alcalde de Monçao, municipi portuguès que, com Berga, també està agermanat amb Tarascon sur Ariège.

Antònia Ortega i Ramon Minoves han rebut un obsequi commemoratiu d’aquesta trobada de mans de l’alcalde de Tarascon sur Ariege.

X