Gironella obre la fàbrica de Cal Metre perquè els Rúpits hi presentin en primícia el seu nou videoclip

La fàbrica de Cal Metre. Els Rúpits. L’estrena del seu nou videoclip. Un concert. Food trucks. Jocs infantils. Aquest cap de setmana l’activitat cultural torna a Cal Metre i ho fa amb un acte inèdit que consolida la fàbrica de la colònia com un recinte amb un ampli ventall de possibilitats.

Després de l’èxit de la Fireta de Nadal el desembre passat, la fàbrica torna a apujar persianes, i ho fa amb un concert de nivell: els Rúpits, el grup local del moment, seran la banda sonora d’una tarda de diumenge en què també aprofitaran per presentar en primícia el seu nou videoclip. Tot plegat, a cost 0. Les portes de la fàbrica s’obriran a les 17h, però el concert començarà a les 18h. Això sí, durant tota la tarda hi haurà jocs infantils i food trucks per complementar l’actuació musical.

concert_rupits

Lavabos nous, una instal·lació elèctrica renovada i adaptacions per complir la normativa de seguretat. En els últims mesos s’han fet diverses actuacions a la fàbrica per tal que s’hi puguin fer activitats com la Fireta del desembre o el concert del proper diumenge. El regidor de Cultura de Gironella, Lluís Vall, ha explicat que el concert dels Rúpits és una nova prova cultural a Cal Metre: “Tenim ganes d’explotar el nostre patrimoni i intentar fer coses diferents en espais no-convencionals”.

Repte aconseguit: Cal Metre reviu. Tot va començar fa un any, amb el final de les obres al passeig que uneix el Pont Vell i la colònia de Cal Metre i el festival de música, gastronomia i cultura que va servir per inaugurar l’espai. El desembre passat, a més, la Fireta va recuperar un nou equipament com és la fàbrica. I, ara, arriben els Rúpits amb l’objectiu de confirmar que Cal Metre, l’única colònia industrial integrada dins un nucli urbà, és cada cop més a prop de la gent. Si no tens pla per aquest diumenge, la fàbrica i els Rúpits t’esperen a la vora del Llobregat.

baner_rupits

X