Turisme, Olvan

Bífidus Produccions edita un plànol d’Olvan amb totes les cases, negocis, carrers i punts d’interès del municipi

Bífidus Produccions edita un plànol d’Olvan amb totes les cases, negocis, carrers i punts d’interès del municipi

Bífidus Produccions, l’empresa que gestiona l’Aquí Berguedà, ha editat un plànol inèdit d’Olvan i Cal Rosal, amb totes les cases, els negocis, les empreses, els carrers i els punts d’interès del municipi. Es tracta d’un encàrrec de l’Ajuntament d’Olvan a l’empresa de comunicació berguedana. Se n’han fet 4.000 exemplars que el propi consistori distribuirà per la zona amb l’objectiu de ressaltar-ne els encants i dinamitzar-la turísticament.

Obert, el plànol fa 50 centímetres d’ample i 35 centímetres d’alt, una mida lleugerament superior a la d’un full DIN-A3. A banda de comerços, telèfons d’interès, mercats, fires, festes i negocis, el plànol inclou propostes turístiques i una breu explicació de context del municipi i la zona on es troba situat.

A més de l’Ajuntament d’Olvan i Bífidus Produccions, han col·laborat en l’edició d’aquest plànol Construccions i Serveis J. Adam, Indòmit, Pintura Lluís, NaturCadí, Fermari, Macedònia, Bar Restaurant el Niu, Queviures Elvira, Nima Fruits, Monbolet, Restaurant Sol i Cel, Curriu Centre de Jardineria del Berguedà, Bolets Pirineus, Aïllaments i instal·lacions Rial, Artesania Sylvia, Casabella Natura, Rostisseria Xavi Xavier, Masia Ferreres Casa Rural, Bar Cal Jaume, Taller Josep Pujols Prieto, Queviures Ca La Dolors, Cal Tàpias, Bar Restaurant l’Estació del Carrilet, Ballús S.A., Fuives i la Unió de Comerciants i Botiguers de Cal Rosal i Olvan.

Estic amb tu

Ajuntament d'Olvan Bífidus Produccions plànol d'Olvan

Comentaris