Guardiola de Berguedà

Una esllavissada a Guardiola obliga a tallar la C-16 i desviar el trànsit cap a Sant Corneli i la Collada de Toses

Una esllavissada a Guardiola obliga a tallar la C-16 i desviar el trànsit cap a Sant Corneli i la Collada de Toses
@ccbergueda (Twitter)

Una esllavissada a la C-16 al pas per Guardiola de Berguedà ha obligat a tallar la via en ambdós sentits de la marxa aquest dilluns a la tarda. El despreniment de roques s’ha produït a les 16.53h, segons han informat a l’Aquí Berguedà fonts del Servei Català de Trànsit.

D’entrada, els agents han desviat els turismes cap a la carretera de Sant Corneli de Cercs i els camions cap a la Collada de Toses. Hores després, s’ha donat pas alternatiu a la mateixa C-16, amb cues de fins a 4 quilòmetres tant de pujada com de baixada. Finalment, s’ha optat per tornar a tallar la circulació i seguir desviant cotxes i camions cap a Sant Corneli i la Collada. A quarts de 8 de la tarda, la via seguia tallada.

L’esllavissada ha fet que les roques ocupessin pràcticament tota l’amplada de la carretera, però no han atrapat cap vehicle, de manera que no hi ha hagut cap ferit.

C-16 esllavissada

Comentaris